konferencia

NKE - HSZOSZ Konferencia

magyar

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége együttműködése keretében 2013. október 31-re közös szakmai konferenciát szervezett „A személyügyi tevékenység kihívásai a közszolgálatban” címmel. A konferencia leginkább a közszférában dolgozó, személyügyi szakemberekhez szólt, de úgy gondoljuk több olyan előadás is született, amely a magánszférából vett jó gyakorlatokat mutatott be.

"Szakképzési és felnőttképzési projektek az Európai Unióban" - az Innolearn Klaszter szakmai konferenciája

magyar

Az Innolearn Klaszter 2013. szeptember 13-án tartotta "Szakképzési és felnőttképzési projektek az Európai Unióban" címmel az ezévi szakmai konferenciáját. A konferencia apropója a "SME 2.0 - Kis- és középvállalkozások proaktív hálózata" (2011-2013) című, a Leonardo program keretében támogatást nyert, az ITStudy Kft. által megvalósított projekt zárása volt.

MoodleMoot konferencia 2013 - tapasztalatok

magyar

Múlt héten került megrendezésre az e-learning egyik legnagyobb magyarországi konferenciája, a MoodleMoot, amelynek idén az Óbudai Egyetem adott otthont. Sajnos az előadások túlnyomó része a felsőoktatáshoz kapcsolódott és csak kevesebb előadó foglalkozott a vállalati megoldásokkal. Számos előadás valós tapasztalatokon alapult, melyből számos érdekes vonzó témakört érinettek. Kiderült, hogy sokak számára az e-learning még mindig csak -megfelelő formátumban lévő- dokumnetumok láncolatát jelenti és nem egy interaktív, mozgalmas tananyag csomagot.
 

 

Moodle konferencia 2013

magyar

Az utóbbi években a nyilvános tananyagok és képzések jelentősége világszerte növekedett. Az Óbudai Egyetemen kerül megrendezésre a hazai eLearning hagyományos konferenciája a MoodleMoot. Az elmúlt években a Moodle Magyarország leggyakrabban alkalmazott eLearning keretrendszerévé vált. Sokoldalú integrációs lehetőségei, gazdag eszközkészlete, valamint a korszerű pedagógiai módszerek támogatása megerősítette a felsőoktatásban betöltött helyét és egyre nagyobb érdeklődést vált ki a közoktatás valamint a vállalati szektor részéről is.

Hogyan kapcsolódhatunk be nemzetközi projektekbe?

magyar

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal kelet-európai fókuszú konferenciát rendez a Világbank és az EU Bizottság képviselőinek részvételével, melyen a hazai és külföldi cégek első kézből kapnak tájékoztatást a nemzetközi gazdaságfejlesztési projektekbe való bekapcsolódási lehetőségeikről. A konferencia célja, hogy a cégek megtudják, miként lehet eredményesen bekapcsolódni ezekbe a fejlesztésekbe szaktanácsadóként, árubeszállítóként vagy akár fővállalkozói szerepben.

Változó szakmai igények a munkaerőpiacon - Készségek, képzések korszerűsítése

magyar

A konferencia az Egész életen át tartó tanulás program kezelésével megbízott nemzeti irodák tematikus monitoring hálózata (New Skills Network / NSN) 2,5 éves munkájának eredményeire épít. A 3 éves együttműködés az 'Új munkahelyek, új készségek' témájához kapcsolódó, legjobb gyakorlatként azonosított (Erasmus, Leonardo, Grundvig) képzési projekteknek, valamint a szakmailag kapcsolódó projekteknek ad lehetőséget a bemutatkozásra, tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre.

Subscribe to RSS - konferencia