Kérdőív - „E-portfólió alkalmazása az oktatásban és a pályakezdő munkavállalók felvételénél”

Klasztertagunk (SZÁMALK-SZALÉZI Szakközépiskola) projekt partnerként dolgozik egy Leonardó transzfer projektben, melynek témája az   „E-portfólió alkalmazása az oktatásban és a pályakezdő munkavállalók felvételénél”.
Ebben a projektben felmérést végznek annak érdekében, hogy megismerjék az „E-portfólióval” kapcsolatos alkalmazási szokásokat.  Szeretnék megtudni, hogy az oktatásból kikerülő pályakezdő munkavállalókkal kapcsolatban elvárnak-e olyan összeállítást (nyomtatott, vagy elektronikus formában összeállított portfóliót ) mely a korábbi tanulmányi eredményeiről, képesítéseiről, referenciáiról szól és esetleg tartalmaz további információkat a nyelvtudásról, vagy más képességekről, eredményekről.
 
A kérdőíveket a török egyetem szakembere (a projekt koordinátora)  állította össze.  Hazánkban 50 cég munkatársának és 50 iskola tanárainak kell kitölteni a kérdőívet magyar nyelven.
 
Kérem legyenek segítségünkre és töltsék ki a kérdőívet, mely mindösszesen 10-15 percet vesz igénybe az idejükből.
A kérdőív kitöltése elektronikus, az alábbi linken érhető el :
 

Céges kérdőívek elérhetősége : https://docs.google.com/forms/d/1rPVMUMFys-LTEahT0YLRmDggLlIzTBupqgUD3x7nniQ/viewform?usp=send_form

Nagyon köszönjük a  munkájukat és a segítséget, mellyel hozzájárultak a projekt eredményéhez !